Valpolicella Ripasso Superiore
Beskrivelse
Denne vin er produceret af druerne Corvina (70%), Rondinella (30%)), der er dyrket i Valpolicella-området i Veneto-regionen i Italien.
Denne Ripasso har været lagret 9 måneder på egetræsfade og 3-6 måneder på flasken inden frigivelsen. Vinen er produceret på “Ripasso”-metoden, som direkte oversat betyder “passeret igennem igen”. Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone-vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella’en.
Det er en utrolig flot vin med intens mørk rubinrød farve, elegant duft med noter af krydderier, harmonisk, fyldig og frugtig smag samt en lang og behagelig eftersmag.
Yderligere information
Producent | |
---|---|
Land | |
Region | |
Type | |
Årgang | 2020 |
Druer | 70% Corvina og 30% Rondinella |
Restsukker | 2.5 g/l |
Volumen (cl) | 75 cl |
Kolli | 6 |