Vin, salg og ledelse;

rykker det i dig, så skal du kigge her!

Vi søger en super god salgschef, ja faktisk den bedste man overhovedet kan tænke sig.

Du refererer direkte til direktøren og indgår i ledelsen af selskabet. Du får det overordnede ansvar for at drive salget hos en af Danmarks fremadstormende vinimportører, hvis kunder primært er on-trade samt vinhandlere. Der vil blive rig mulighed for indflydelse på sortimentet og den fremtidige salgsstrategi.

Du har en stærk indre vilje til at gøre en forskel, som danner grundlag for succes. Du er helhedsorienteret og dygtig til at lede andre, du kan tænke bredt, hurtigt og strategisk. Samtidig er du i stand til løbende at udvikle dine medarbejdere, så I sammen kan skabe fremragende resultater og gode langsigtede partnerskaber med vores kunder.

For at komme i betragtning skal du kunne nikke ja til ovenstående, og det er et krav, at du har dokumenteret erfaring inden for vin, salg og ledelse – hvor du har vist fine resultater.

I dag er der 6 sælgere i Best Selection, og der vil komme endnu flere.

Vores portefølje består hovedsageligt af vin, på alle niveauer, lige fra husets gode vine til super prestige vingårde fra nær og fjern – derudover er der også et sortiment af spiritus og øl.

Hvem er vi?

Best Selection A/S er en del af AMKA Group, som beskæftiger 165 medarbejdere i 9 lande - heriblandt egen vingård, Quinta do Pégo, i Portugal. AMKA Group sælger mere end 30 millioner flasker årligt og samarbejder med mere end 300 nøje udvalgte producenter.

Vi håber, at du lige nu sidder og mærker i hele kroppen, at dette job er noget for dig. Hvis det er tilfældet, så hører vi meget gerne fra dig, så vi sammen kan tage virksomheden til næste niveau.

Ansøgningsfrist

Upload venligst din ansøgning og CV via career.bestselection.dk senest den 15. september 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende, og ansættelse vil ske hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger vedrørende jobbet, så kontakt direktør Tim Petersen på mail (tpe@bestselection.dk) eller via telefon (40 50 41 21).

Beset Selection logo