Le Pozzelle Rosè

Varenummer (SKU): 2168836
I 1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento, der stadig er i live den dag i dag takket være brødrene Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion. De er tredje generation af Candido-familien, og har en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden. Samtidig har de skabt udvikling og dermed dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet. Candido-familiens filosofi er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer. Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert knowhow og en gennemsyrende passion for hele processen.

Beskrivelse

Denne vin er hovedsageligt produceret af druerne Negroamaro (95%) samt Malvasia Nera (5%), der er dyrket i Salice Salentino, som ligger i Salento-regionen i Puglia i den sydlige del af Italien.
Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt og friskhed som muligt.

Salento-regionen er kendt for at lave nogle af verdens fineste rosévine, og denne rosévin er en af de bedst kendte fra området.
Det er en elegant rosévin med flot lyserød farve og en delikat frugtduft med noter af blomster. Fyldig, frisk og lækker frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Yderligere information

Producent

Land

Region

Type

Årgang

2017

Druer

95% Negroamaro og 5% Malvasia Nera

Restsukker

4.0 g/l

Volumen (cl)

75 cl

Kolli

6