Duca d’Aragona

Varenummer (SKU): 2154836
I 1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento, der stadig er i live den dag i dag takket være brødrene Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion. De er tredje generation af Candido-familien, og har en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden. Samtidig har de skabt udvikling og dermed dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet. Candido-familiens filosofi er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer. Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert knowhow og en gennemsyrende passion for hele processen.

Beskrivelse

Denne vin er produceret af druerne Negroamaro (80%) og Montepulciano (20%), der er dyrket i Salento-regionen i Puglia og har været lagret på egetræsfade.
Det er en elegant vin med klar rubinrød farve med et orange skær og en delikat og meget intens frugtduft. Fyldig og kompleks frugtsmag med noter af ristede kaffebønner, tobak, læder og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.

Yderligere information

Producent

Land

Region

Type

Årgang

2013

Druer

80% Negroamaro og 20% Montepulciano

Restsukker

5.0 g/l

Volumen (cl)

75 cl

Kolli

6